Interaktiivne paaride vibraator puldi ja laadimisjaamaga lilla - We-vibe chorus /PARIMAD VEEBIKAAMERA SHOWD

Uus
Kiire kohaletoomine
Arvamused:
(0)
209.00€


Tutvustame We-Vibe'i Chorus't, C-kujulist paaride vibraatorit, millel on üle 10 vibratsioonirežiimi. See paindlik seade kohandub keha unikaalsete kontuuridega, tagades täiusliku sobivuse. Innovatiivne AnkorLink™ tehnoloogia loob tugeva ühenduse kaugjuhtimispuldi ja vibraatori vahel, toimides signaalivõimendina usaldusväärsema rakenduse ühenduse jaoks. See tipptasemel tehnoloogia ületab Bluetoothi stabiilsuse ja töökindluse poolest, tagades pideva ühenduse nutitelefoni ja seksimänguasja vahel.

Kaugjuhtimispult on varustatud Squeeze Control'iga, mis võimaldab vibratsiooni intensiivsust reguleerida lihtsalt seda pigistades. Lisaks on Chorusel spetsiaalsed retseptorid Touch-sense režiimi jaoks, mis võimaldavad juhtimist lihtsalt kätt peale asetades. Kaasnev rakendus võimaldab kaugjuhtimist pikkade vahemaade tagant ja pakub võimalust luua isikupäraseid vibratsioonirežiime. Saate isegi sünkroniseerida vibratsioonid oma lemmikmuusikaga.

Chorus tuleb diskreetses hoiukarbis, mis toimib ka laadimisjaamana. Selle veekindel disain tagab lõbu igal ajal ja igal pool. Pakend sisaldab USB-kaablit magnetlaadija karbi jaoks ja CR2032 patareid kaugjuhtimispuldi jaoks.

Mõõtmed: 7,8 x 3,3 x 4,35 cm. Valmistatud silikoonist PU kattega.
Informatsioon
Omadused
Aluse tüüp Ilma iminapata
Juhtimine Puldiga, iOS / Android
Kogupikkus (cm) 8
Läbimõõt Ø (cm) 3.5
Materjal Silikoon, PU
Munandid Ilma munanditeta
Sisestatav pikkus (cm) 6.5
Stimuleerimine G-punkti stimulatsioon, Kliitori stimulatsioon, Topeltstimulatsioon, Peenise stimulatsioon
Toiteallikas Laetav
Värv Violetne
Vibratsiooni parameetrid Vibratsiooniga
Valikud
Värv: Tumelilla
Arvamused (0)

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.

Color