Masturbaatorid torso kujul - PDX Plus EZ Bang

Arvamused:
(0)
374.00€


Kogege maksimaalset realistlikku seksuaalset naudingut maksimaalse mugavusega! PDX Plus'i EZ Bang Torso on varustatud imeliselt suurte rindade ja kutsuvate avadega nii vagiina kui ka päraku jaoks. See kurvikas torso uhkeldab uue EZ Bang disainiga, kus intiimavad on paigutatud tavapärasest kõrgemale, pakkudes täiuslikku nurka mugavaks penetratsiooniks. Mõlemad tihedad, kuid paindlikud naudingukanalid on seestpoolt keerukalt tekstureeritud, pakkudes intensiivseid massaaže.

Suuri, kindlaid rindu saab pigistada või kasutada nauditavaks rindade mänguks. Nahasarnasest Fanta Flesh materjalist valmistatud torso tundub uskumatult realistlik, soojenedes kiiresti kehatemperatuurini. Kaaludes üle 6 kg, püsib see kindlalt paigal igal siledal pinnal, võimaldades lihtsat ja isegi käed-vabad kasutamist. Ühendatud naudingukanalid muudavad puhastamise lihtsaks.

Mõõtmed: 35,6 cm pikk, 25,4 cm lai ja 14 cm kõrge. Iga vagiina ja päraku sisestussügavus on 14 cm, maksimaalse paindliku läbimõõduga kuni 7,6 cm. Kaal: 6,1 kg. Materjal: TPE.
Informatsioon
Omadused
Ava Vagiina, Pärak
Juhtimine Ei mingit kontrolli
Materjal TPE
Toiteallikas Ilma toiteallikata
Värv Pruun
Vibratsiooni parameetrid Vibratsiooni pole
Valikud
Värv: Pruun
Arvamused (0)

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.

Color