Erektsioonirõngas - Oxballs

Uus
Arvamused:
(0)
14.99€


SPROCKET peeniserõngas on valmistatud uuest materjalist, mis tundub imeliselt pehme ja elastne. See materjal on piisavalt veniv, et tihedalt sinu pakki pigistada ja hoida sind superkõvana, ilma et see kaevuks sinu lihasse nagu teised peeniserõngad.

OXBALLS testis seda peeniserõngast erinevate isikute peal, sealhulgas Titan pornotähtede, LA Go-Go tantsijate, märgade aluspesu võistluste osalejate ja ulatusliku üks-ühele toote testimise kaudu.

Tulemuseks on täiuslik peeniserõngas: tugev, superveniv ja piisavalt kummine, et vältida sinu munandite siniseks lämbumist. See lihtsalt sobib ideaalselt. Pärast meie viimast fotosessiooni haarasid poisid, kes seda peeniserõngast kandsid, peotäie isiklikuks kasutamiseks. Teades nende mainet, olen kindel, et paljud teist on neid juba lähedalt tegutsemas näinud.

Kui sulle meeldib OXBALLS'i originaalne HUMPBALLS peeniserõngas, mis pakub tihedamat sobivust, et hoida verevoolu sinu peenises kontsentreerituna kivikõvade erektsioonide jaoks, siis armastad SPROCKETit. See on suurem, paksem ja seda saab kanda kauem, sest see sobib õigesti ja tundub imeline nii masturbeerimiseks kui ka pikemateks sessioonideks.

OXBALLS... Kus oraalseks on turu-uuring.

Statistika:

- Kogukõrgus: 4,45 cm
- Sisemine ümbermõõt: 6,99 cm
- Välimine ümbermõõt: 14,61 cm
Informatsioon
Omadused
Juhtimine Ei mingit kontrolli
Läbimõõt Ø (cm) 3.5
Reguleeritav või Elastne Elastne
Toiteallikas Ilma toiteallikata
Värv Must
Vibratsiooni parameetrid Vibratsiooni pole
Valikud
Värv: Must
Arvamused (0)

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.

Color