Metallist peenise puhtusepuur - Blueline

Arvamused:
(0)
116.99€


Mõnikord – mitte alati, aga mõnikord – võib sul olla tuju oma partneri peenise üle kontrolli saavutada. Või võib-olla soovid, et nemad võtaksid sinu oma üle kontrolli. Mõlemal juhul otsid tööriista, mis pakub mitte ainult natuke kontrolli, vaid vältimatut, kindlalt lukustuvat, roostevabast terasest kontrolli. See on see tööriist.

Blue Line kollektsioonist pärit Enslave Cock Cage'il on lihtne disain, millesse on lihtne sisse saada, kuid mitte nii lihtne välja saada (ilma loata, see tähendab). Valmistatud eriti tugevast, temperatuuritundlikust terasest, ümbritseb puuri kogu võlli ja pea ristuvate vanglatrellidega. Terasvõrk paindub kokku, moodustades puuri tipu, millel on keskel asuv urineerimiseks sobiv ava – natuke liha on küll paljastatud, aga ainult piisavalt, et kiusata.

Selle peale panemiseks, endale või partnerile, kanna natuke libestit vastavale peenisele ja tõmba õrnalt oma munandid läbi rõnga, enne kui painutad oma võlli allapoole puuri. Komplektis on klassikaline tabalukk ja kaks võtit – hoia vähemalt üks võti väga turvalises kohas, kuna tabalukk ei ole selline, mida saaks kergesti lahti muukida.

Valmistatud kehasõbralikust roostevabast terasest, on Blue Line Enslave Cock Cage'i lihtne puhastada sooja seebivee või hea mänguasjahooldusvedeliku/-vahuga. Seda saab ka keeta või pleegitada põhjalikumaks steriliseerimiseks.
Informatsioon
Omadused
Materjal Teras
Värv Hõbedane
Arvamused (0)

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.